√ėverst p√• siden
PERSONDATAPOLITIK

  • INTRODUKTION
Liontouch er en produktlinje, som er udarbejdet af Visiodan A/S (‚ÄĚVisiodan‚ÄĚ, ‚ÄĚLiontouch‚ÄĚ, ‚ÄĚvi‚ÄĚ, ‚ÄĚos‚ÄĚ eller ‚ÄĚvores‚ÄĚ). Visiodan forpligter sig til at beskytte vores kunder, leverand√łrers og samarbejdspartneres og medarbejderes oplysninger, herunder s√¶rligt personoplysninger. Vi har engageret iv√¶rksat en kontinuerlig proces for l√łbende at overholde databeskyttelseslovgivningen, herunder b√•de databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen.N√•r Visiodan s√¶lger produkter gennem Liontouch-hjemmesiden, anser vi os som udgangspunkt for dataansvarlige, lige s√•vel som n√•r Visiodan udf√łrer andre ydelser og behandler personoplysninger i forbindelse med administrationen af vores samarbejder mv., hvor vi bestemmer form√•lene med behandlingen.
Til brug for salget af Liontouch-produktlinjen, herunder administration af vores hjemmesider og systemer, har Visiodan indg√•et skriftlige databehandleraftaler med leverand√łrer af IT-systemer. Aftalen indeholder instruks og vilk√•r for databehandlernes behandling af personoplysninger.
Denne persondatapolitik indeholder oplysninger om Visiodans behandling af personoplysninger som dataansvarlig. Du kan læse mere herom nedenfor.

  • VORES BEHANDLINGER
Vi registrerer og videregiver personoplysninger med det formål at kunne sælge og levere varer til vores kunder.
Kunder eller eventuelle kontaktpersoner herfor registreres.
Kategorierne af personoplysninger, som vi registrerer, når du handler hos os, er almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse.
Behandlingen af personoplysninger er n√łdvendig for at kunne opfylde aftaler med kunder og gennemf√łre salg af produkter p√• kundens anmodning forud for indg√•else af aftalen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke til det specifikke formål, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
Visiodan opbevarer oplysninger i 10 år, regnet fra udgangen af kalenderåret for det seneste ydelser, medmindre særlige forhold betinger en kortere eller længere tids opbevaring.
Kontaktpersoner for kunder vil hurtigst muligt blive slettes, efter at vi er blevet bekendt med, at de ikke længere er ansatte hos kunden.
Visiodan videregiver personoplysninger til samarbejdspartnere i forbindelse med leveringen af produkter (modtagere af personoplysninger). Vi videregiver ikke oplysninger til tredjeparter, men vi benytter databehandlere, herunder it-leverand√łrer, som kan tilg√• vores registrerede personoplysninger. Visiodan indg√•r databehandleraftaler med samtlige databehandlere for at sikre den n√łdvendige sikkerhed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger og kundeoplysninger transmitteres ikke ukrypteret.

  • BEHANDLINGSSIKKERHED
Visiodan v√¶rds√¶tter informationssikkerhed og tager arbejdet med databeskyttelse seri√łst. Vi arbejder professionelt med sikkerhed og tager udgangspunkt i internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder. Vi har af den grund implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der l√łbende skal sikre databeskyttelsen af kunde- og personoplysninger. Vi gennemf√łrer regelm√¶ssigt interne opf√łlgningerne i forhold til tilstr√¶kkeligheden og efterlevelsen af vores persondatapolitik og sikkerhedsforanstaltninger.

  • DINE RETTIGHEDER
Som registeret har du visse rettigheder, som Visiodan som dataansvarlig forpligter sig til at opfylde.
Du kan kontakte Visiodan og f√• indsigt i, hvilke personoplysninger, der behandles om dig, ligesom du kan f√• berigtigede eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. S√•fremt du √łnsker dine personoplysninger slettede, blokering for behandlingen af Visiodans behandling, at udnytte din ret til dataportabilitet eller at g√łre indsigelse imod Visiodans behandling af personoplysninger om dig.
N√•r vi behandler personoplysninger p√• baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tr√¶kke dit samtykke tilbage. S√•fremt du √łnsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du rette henvendelse til os. S√•fremt du ikke l√¶ngere √łnsker af modtage e-mail med information om Liontouch eller andet markedsf√łringsmateriale fra Visiodan, kan du enkelt framelde dig ved at klikke p√• ‚ÄĚafmeld nyhedsbrev‚ÄĚ i den seneste e-mail, som du har modtaget fra os. Tilbagekaldelsen √¶ndrer ikke lovligheden af den forudg√•ende behandling forud for tilbagekaldelsen.

  • √ÜNDRINGER I PERSONDATAPOLITIK
Visiodan anerkender sit ansvar for en gennemsigtig persondatapolitik. Derfor gennemg√•r vi l√łbende vores persondatapolitik og opdaterer denne l√łbende.
Persondatapolitikken er senest opdateret den 29/5-2020.

  • KONTAKT
Visiodan A/S er dataansvarlig, CVR-nr. 1967 55 48, beliggende Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup, Danmark.
√ėnsker du at udnytte dine rettigheder, som er beskrevet ovenfor, eller har du sp√łrgsm√•l til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os
Visiodan A/S
Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup
Telefon: (+45) 39 62 39 44
E-mail: admin@liontouch.com

  • KLAGE
√ėnsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail med baggrunden for din klage til admin@liontouch.com. Vi vil behandle klagen og vende tilbage hurtigst muligt.
Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til overholdelsen af dine rettigheder og overholdelsen af Visiodans behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises der til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

  • REGLER
De gældende regler for Visiodans behandling af dine personoplysninger findes i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven. 
PERSONDATAPOLITIK

  • INTRODUKTION
Liontouch er en produktlinje, som er udarbejdet af Visiodan A/S (‚ÄĚVisiodan‚ÄĚ, ‚ÄĚLiontouch‚ÄĚ, ‚ÄĚvi‚ÄĚ, ‚ÄĚos‚ÄĚ eller ‚ÄĚvores‚ÄĚ). Visiodan forpligter sig til at beskytte vores kunder, leverand√łrers og samarbejdspartneres og medarbejderes oplysninger, herunder s√¶rligt personoplysninger. Vi har engageret iv√¶rksat en kontinuerlig proces for l√łbende at overholde databeskyttelseslovgivningen, herunder b√•de databeskyttelsesloven og databeskyttelsesforordningen.N√•r Visiodan s√¶lger produkter gennem Liontouch-hjemmesiden, anser vi os som udgangspunkt for dataansvarlige, lige s√•vel som n√•r Visiodan udf√łrer andre ydelser og behandler personoplysninger i forbindelse med administrationen af vores samarbejder mv., hvor vi bestemmer form√•lene med behandlingen.
Til brug for salget af Liontouch-produktlinjen, herunder administration af vores hjemmesider og systemer, har Visiodan indg√•et skriftlige databehandleraftaler med leverand√łrer af IT-systemer. Aftalen indeholder instruks og vilk√•r for databehandlernes behandling af personoplysninger.
Denne persondatapolitik indeholder oplysninger om Visiodans behandling af personoplysninger som dataansvarlig. Du kan læse mere herom nedenfor.

  • VORES BEHANDLINGER
Vi registrerer og videregiver personoplysninger med det formål at kunne sælge og levere varer til vores kunder.
Kunder eller eventuelle kontaktpersoner herfor registreres.
Kategorierne af personoplysninger, som vi registrerer, når du handler hos os, er almindelige personoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse.
Behandlingen af personoplysninger er n√łdvendig for at kunne opfylde aftaler med kunder og gennemf√łre salg af produkter p√• kundens anmodning forud for indg√•else af aftalen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke til det specifikke formål, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.
Visiodan opbevarer oplysninger i 10 år, regnet fra udgangen af kalenderåret for det seneste ydelser, medmindre særlige forhold betinger en kortere eller længere tids opbevaring.
Kontaktpersoner for kunder vil hurtigst muligt blive slettes, efter at vi er blevet bekendt med, at de ikke længere er ansatte hos kunden.
Visiodan videregiver personoplysninger til samarbejdspartnere i forbindelse med leveringen af produkter (modtagere af personoplysninger). Vi videregiver ikke oplysninger til tredjeparter, men vi benytter databehandlere, herunder it-leverand√łrer, som kan tilg√• vores registrerede personoplysninger. Visiodan indg√•r databehandleraftaler med samtlige databehandlere for at sikre den n√łdvendige sikkerhed i forbindelse med behandlingen af personoplysninger og kundeoplysninger transmitteres ikke ukrypteret.

  • BEHANDLINGSSIKKERHED
Visiodan v√¶rds√¶tter informationssikkerhed og tager arbejdet med databeskyttelse seri√łst. Vi arbejder professionelt med sikkerhed og tager udgangspunkt i internationalt anerkendte sikkerhedsstandarder. Vi har af den grund implementeret sikkerhedsforanstaltninger, der l√łbende skal sikre databeskyttelsen af kunde- og personoplysninger. Vi gennemf√łrer regelm√¶ssigt interne opf√łlgningerne i forhold til tilstr√¶kkeligheden og efterlevelsen af vores persondatapolitik og sikkerhedsforanstaltninger.

  • DINE RETTIGHEDER
Som registeret har du visse rettigheder, som Visiodan som dataansvarlig forpligter sig til at opfylde.
Du kan kontakte Visiodan og f√• indsigt i, hvilke personoplysninger, der behandles om dig, ligesom du kan f√• berigtigede eventuelle forkerte eller mangelfulde personoplysninger. S√•fremt du √łnsker dine personoplysninger slettede, blokering for behandlingen af Visiodans behandling, at udnytte din ret til dataportabilitet eller at g√łre indsigelse imod Visiodans behandling af personoplysninger om dig.
N√•r vi behandler personoplysninger p√• baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tr√¶kke dit samtykke tilbage. S√•fremt du √łnsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du rette henvendelse til os. S√•fremt du ikke l√¶ngere √łnsker af modtage e-mail med information om Liontouch eller andet markedsf√łringsmateriale fra Visiodan, kan du enkelt framelde dig ved at klikke p√• ‚ÄĚafmeld nyhedsbrev‚ÄĚ i den seneste e-mail, som du har modtaget fra os. Tilbagekaldelsen √¶ndrer ikke lovligheden af den forudg√•ende behandling forud for tilbagekaldelsen.

  • √ÜNDRINGER I PERSONDATAPOLITIK
Visiodan anerkender sit ansvar for en gennemsigtig persondatapolitik. Derfor gennemg√•r vi l√łbende vores persondatapolitik og opdaterer denne l√łbende.
Persondatapolitikken er senest opdateret den 29/5-2020.

  • KONTAKT
Visiodan A/S er dataansvarlig, CVR-nr. 1967 55 48, beliggende Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup, Danmark.
√ėnsker du at udnytte dine rettigheder, som er beskrevet ovenfor, eller har du sp√łrgsm√•l til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os
Visiodan A/S
Strandvejen 171, 1, 2900 Hellerup
Telefon: (+45) 39 62 39 44
E-mail: admin@liontouch.com

  • KLAGE
√ėnsker du at klage over behandlingen af dine personoplysninger, bedes du sende en e-mail med baggrunden for din klage til admin@liontouch.com. Vi vil behandle klagen og vende tilbage hurtigst muligt.
Du har også ret til at klage til Datatilsynet i forhold til overholdelsen af dine rettigheder og overholdelsen af Visiodans behandling af dine personoplysninger. For yderligere oplysninger om, hvordan du klager til Datatilsynet, henvises der til Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

  • REGLER
De gældende regler for Visiodans behandling af dine personoplysninger findes i databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.